Владо отказа секса на Виолета и си тръгна

Не съм гей, обяви той, след като напусна съквартирантките
30 окт 2008 17:00,
38

Зрителите спасиха Даниела, Таня и Мартин, а изгониха Владо - банкерчето, което събра най-малко проценти и напусна къщата на Вig Brother завинаги.

Той е третият изгонен по време на седмицата на Страшния съд.

Не съм гей, ще спя с всички жени от къщата, само ги чакам да излязат", обяви юпито веднага след като напусна съквартирантите(ките).

Веднага след напускането си той сподели, че е спечелил много от участието си и единствено се надява поведението му вътре да е изтълкувано правилно от зрителите.

Не съм отказвал секс на Виолета, просто не я чух в първия момент, а след това дойде и Мила. Аз имам достойнство - пред камери бих го направил, но и пред Мила нямаше как”, разказа чикагският банкер.

А ето и предложението.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Животът продължава. За мен Big Brother е като закачен скалп на колана ми - уникално преживяване, което ще запомня за цял живот. И въпреки това има и по-важни неща, като семейството, работата и приятелите ми. Цветан например не смята така, според мен за него Big Brother е върховното му изживяване и той живее, за да е в къщата. Според мен обаче на следващите номинации той няма никакъв шанс да остане”, каза Владо.

На изпроводяк сподели, че най-много съжалява за това, че беше изгонен от група с двама хомосексуалисти и едно момиче от ромски произход. 

Тази вечер пък предстои да разберем кой ще оцелее и кой ще си тръгне от червената група на Иванина, Наталия, Жени и Иван.

Всичко за Big Brother
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТОВА Е НАЙ-*** ПРЕДАВАНЕ,КОЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА!!! ЯВНО НТВ СЪВСЕМ ГО Е ЗАКЪСАЛА ОТКЪМ ЕКИП......
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
700 долара ги изкарвал за 2 седмици... банкера. Аз ги изкарвам за 2 седмици само от заплата
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Стига сте му създавали такъв ореол на банкер,минал през банкерството и нищо не закачил.Това дето го разправя за преуспяване в Щатите е пълна простотия.Поработил малко изкарал някой и друг долар и се перчи в България щото тук средната заплата е доста ниска.Това момче прекара доста лета по хотелите на Златни пясъци като оговаряше за подръжката и почистването на басейни.Подържаше басейните на три хотела Мимоза,Сънрайз и Екселсиор.Тогава си беше скучен и еднотипен и сега си е същия.Този има по-голям брат с който бачкаше по-хотелите.Брат му беше доста по-разчупен и различен.Тези хотели ги държаха един софийски грандоман Димитър Бучков,който беше надут като пуяк,един словашки шматарок Томаш Краев,който гонеше всички *** из хотела и накрая се ожени за едната администраторка.Тъй че тия ги знам какво предсавлявят.Иначе тоя Владо тогава беше пълен подмазвач,абе общо казано не предизвикваше симпатии.Владо има брат който беше голяма работа ,но един ден отиде леко пийнал на работа и го изгониха.Тъй че Владо тука постоянно го изтъкват като банкер.Той има една година стаж в банка и сума ти сезона на морето като чистач и подръжка на басейн.
14
1
 
0
 
! Отговори
Данчо на 63г. преди 15 години
Е,надминахме ги американците по тъпотия.То бива,бива, ама бивол за КУРбан нестава.До кога ще затъпяваш овчедушни народе, та зяпаш тия тъпотии?То визия то,то чар,да не говорим за езиков стил-отврат.Така се оглупяват поколения,народ.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ама аз несъм гей,аз съм малко гей-----егати ***,като го гледах как излезе като хаменос/изгубен/от къщата си казах ..на тоя му липсва дрогата.......поне Мартин си го признаваше и се защитаваше,а тоя мън мън,а му се приискало секс от Хасковския *** с болните яйчници...
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако съдя по едната минутка негово изказване, и изпбщо като цяло..това в никакъв случай не са негови думи и изрази :))
11
0
 
0
 
! Отговори
Бай Бразър :D преди 15 години
Хахахаха, къф е тоя *** уa :D Кфи банки, кфи пет леа... И тръгнал да зарибява тая русата *** :D Смешнииииииииик! Ама то в това ББ освен мизерия и простотия друго няма!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С тия 700 долара за две седмици можеш да спинкаш само с мартин.Жив си е тоя посерич!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"700 USD за 2 седмици" хахахахахахахах 700 долара са нищо в щатите за 2 седмици, чистач на тоалетни изкарва повече.
8
0
 
0
 
! Отговори
IVAN преди 15 години
producentite re6avat koi da si ide,razberete go ve4e,mila q izkaraxa 6oto klinikata si plati reklamata,za da opravi na mila o4ite,basi podigravkata s jenata
7
0
 
0
 
! Отговори
edin преди 15 години
Определено мие чинии в щатите.Ама за жената явно и това е страхотен доход... нищо че образовани/квалифицирани хора в БГ прават по 2 пъти повече.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Заклей се!
5
0
 
0
 
! Отговори
haha преди 15 години
хаххаха баси смешника :) на студенска бригада се вадят повече пари :) голям банкер ще да е
4
0
 
0
 
! Отговори
EK преди 15 години
Този го бива само в приказките маЙ ...
3
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 15 години
Избора между ***,*** лесбийка и отвратителен гей-бичовете на нашето време в България ние изкарахме свестен човек.Е няма такава държава.
2
0
 
0
 
! Отговори
penio преди 15 години
Той човека изкарва 700$ за две седмици ....
1
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 15 години
700 $ за 2 седмици :), май май не работиш като банкер , а като чистач на някой банкер